De contributie wordt in twee termijnen geïnd. Namelijk rond 1 oktober en 1 maart.
Termijn 1 loopt van augustus tot januari en termijn 2 loopt van februari tot juli, afhankelijk hoe de schoolvakanties vallen kan de ene termijn net iets korter /langer zijn. De bedragen zijn als volgt:

Soort lid

jaar bedrag

halfjaar bedrag

Recreatielid 1 uur per week
(turnen of streetdance)

Recreanten 2 uur per week
(turnen en/of combinatie)

Selectie 4 uur

Selectie 5 uur

Selectie 6 uur

Inschrijfgeld voor een nieuw lid: € 10,00 (eenmalig)

Indexering vanaf seizoen 2016-2017 volgens jaarlijkse nomering

De contributie moet schriftelijk of per e-mail worden opgezegd. Indien men na 1 februari of na 1 augustus afmeldt, dan is men nog een half jaar contributie verschuldigd.
Selektie turnsters eenmalig en uiterlijk voor 1 augustus afmelden voor  het komende seizoen ivm  wedstrijden en competitie.

De contributie dient via automatische incasso te worden betaald.
Dit voorkomt dat de penningmeester veel (overbodige) tijd moet steken in het innen en inboeken van deze gelden. Voor het formulier van automatische incasso kunt u terecht bij de ledenadministratie of rechtstreeks bij het invullen van het inschrijfformulier.

Van automatische incasso wordt ook gebruik gemaakt t.a.v. betaalde activiteiten buiten de lessen om zoals het jaarlijks terugkerende kamp.