Huisregels

Enkele aanwijzingen voor de lessen
Om de trainingen goed te laten verlopen zijn er natuurlijk een aantal regels.

Ten eerste:
Mocht uw kind door ziekte etc. niet mee kunnen doen, wilt u hem/haar dan afmelden. Dit kan bij de ledenadministratie (013-5093585 / mariannevdborne@upcmail.nl ) of een telefoontje naar de sporthal. (Lage Mierde tel. 013 – 5091733)

Ten tweede:
De opgegeven tijden zijn de gehuurde tijden van de sporthal. Om deze zo goed mogelijk te benutten, willen wij graag uw medewerking. Zorg er daarom voor dat uw kind 10 minuten voor tijd aanwezig is, zodat alles snel kan worden klaar gezet. Ouders mogen ook gerust mee helpen om toestellen klaar te zetten, dan wel graag buiten schoenen uit.

Ten derde:
Voor selectieleden is het dragen van een turnpakje tijdens trainingen verplicht. Daarnaast dienen zij ook een t-shirtje bij te hebben. Voor alle andere leden geldt dat zij zelf de keuze mogen maken tussen sportkleding of een turnpakje.

Ten vierde:
Zorg er voor dat als de training begint uw kind geen kauwgom of ander snoepje heeft dit kan gevaarlijk zijn.
Wilt u er verder op letten dat uw kind geen sieraden
aan heeft tijdens de les. Dit is gevaarlijk voor zowel het kind als voor de leiding. (kleine oorbelletjes zijn toegestaan) Graag zouden wij zien dat lange haren vast zitten.

Verder mag u natuurlijk gerust komen kijken naar de les van u kind, maar wilt u wel de rust bewaren in de zaal.

Bekijk ook eens onze facebook pagina: www.facebook.com/turnverenigingvariant