Overeenkomstig aan voorgaande seizoenen, kunnen leden uitsluitend aan- en afgemeld worden op slechts één adres. Hierdoor willen wij onduidelijkheid voorkomen en ons ledenbestand up-to-date houden.

Vergeet daarom niet om de ledenadministratie schriftelijk
(per e-mail mag ook) in te lichten als u kind stopt met gymnastiek/turnen. op deze site vind u een afmeldingsformulier, als u dit formulier bij de ledenadministratie inlevert of een e-mail stuurt, voorkomt u dat u benaderd wordt voor te late betaling.
Afmelden kan alleen per half jaar geschieden en moet gebeuren voor 1 februari of voor 1 augustus, zie ook contributie.

Voor informatie over lestijden, groepsindeling of leiding etc. of afmelding voor trainingen kunt u ook terecht bij de ledenadministratie. (tel 013-5093585)

Het adres van de ledenadministratie is:

Marianne van den Borne
Maasakker 2